Välkommen till ELJI Elektronik!

Företaget grundades som konsultföretag 1980. I takt med att Internet blev vanligt startades www.elji.se 1995 och i oktober 1999 öppnades webbutiken. I webbutiken vaderstationer.se har vi internetförsäljning av väderstationer och datakommunikation. Alla produkter levereras från svenska distributörer och med svensk garanti.

Vår verksamhet är uppdelad i fyra olika verksamhetsområden:

  1. Väderstationer med möjlighet till mätning av en mängd olika uppgifter t ex vindhastighet, vindriktning, temperatur, solstrålning och UV-strålning. Vi har också en stor erfarenhet av mobila lösningar och presentation av väderinformation.
  2. Digitala skyltar (digtal signage) med bildskärmar placerade på välbesökta platser på framför allt turistorter. Dessa skyltar visar lokal väderinformation blandad med information från lokala och regionala företag. Möjlighet finns att styra informationen beroende på nuvarande väder och väderprognos.
  3. IP-telefoni för såväl små som medelstora företag. Tack vare denna teknologi kan alla företag få en professionell lösning på sin telefoni med såväl köhantering, IVR (kunden styr via knappval) samt sammankoppling av flera arbetsställen/kontor i en växel.
  4. Hemsidor och backuplösningar. Vi hjälper dig med att göra en hemsida och hostar sidan på egna servrar. Vi ser också till att dina viktiga data säkerhetskopieras dagligen.

Är Du intresserad och vill ha mer information om oss och våra produkter, skicka ett mail till info@elji.se eller kontakta oss på telefon 0304 – 66 99 50.

ELJI Elektronik – Säbyvägen 79 – 471 93 KÅLLEKÄRR
Telefon 0304 – 66 99 50
Bankgiro: 5431-7342