IP-telefoni när den är som bäst

Weblink Unified 2.0 den nya generationens molnväxel

Weblink Unified 2.0 har alla tekniska funktioner som behövs, men det är användarvänligheten som har styrt vårt utvecklingsarbete. Med profiler bestämmer varje användare hur och var man skall svara (ex via mobil, fast telefon eller dator sk. softphone) och vad som skall hända om man inte kan ta samtalet. Weblink Unified 2.0 växer med ditt företag genom att du enkelt lägger till, tar bort och redigerar användare.

Välkommen till en ny generation molnväxel med användaren i fokus.

 

Ring gratis inom växeln.

Med Weblink Unified 2.0 spelar det ingen roll om ni har kontor runt om i Sverige eller i andra delar av världen, alla anknytningar ansluter till samma växel och ni ringer helt kostnadsfritt mellan kontoren.

 

 

 

Full kontroll på kollegor och köer

Ha koll på om dina kollegor är upptagna eller lediga så slipper du vänta i onödan. Har du Weblink Communicator på din dator kan du se om samtal väntar och enkelt logga i och ur kön eller plocka ett samtal som väntar. Det ger nöjda kunder.

 

 

 

Profiler bestämmer hur och var du vill svara.

En av de mest värdefulla funktionerna är att du inte behöver hålla koll på dina kollegors olika direkt- och mobilnummer. Det räcker att du kan namnen. Dina kollegor ställer in hur de vill svara med sina profiler.

 

 

 

Koppla aktivt samtal mellan dina enheter.

Om du svarar i mobilen kan du flytta över samtalet till din fasta telefon när du kommer till ditt kontor och fortsätta där. Med Weblink Unified 2.0 får du full frihet och använder den telefon som passar bäst. Alltid!

 

 

 

Anpassa telefonin till företaget – inte tvärt om!

Weblink Unified 2.0 passar alla företag från 1–1000 användare eller till och med 10.000 för den har inga begränsningar. På vår egen telefoniplattform är alla växelfunktioner inbyggda redan från start.

Allt ingår och du behöver inte oroa dig för dolda avgifter eller extra kostnader för tillhörande funktioner. Weblink Unified 2.0 är en molnbaserad växel som fungerar som en riktig växel. Marknaden är full av mobilväxlar som inte är något annat än en mobilapp som hanterar mobilsamtal. Med Weblink Unified 2.0 får du en riktig växel som är molnbaserad där du kan anpassa telefonin till företagets struktur, olika orter, resande säljare, utländska filialer etc.

 

Tänk bredare. Tänk längre. Tänk rätt.

Betala per användare – 99 kr/månad

Varje användare som vi lägger in i Weblink Unified 2.0 kostar i grunden lika mycket – 99 kr/månad. Det gäller oavsett om det är en fast IP-telefon, trådlös telefon, softphone eller mobil. Tillkommer gör mobilabonnemang när man väljer Weblink Unified MEX.

För 99 kr/månad får du en användare som kan nyttja tre valfria enheter. Det kan vara fast IP-telefon, mobiltelefon, trådlös telefon och softphone eller flera av samma sort. Enheterna betalar du för separat och kan välja mellan en rad olika märken. Behöver en användare koppla till ytterligare enheter kostar detta 35 kr/månad och enhet. Varje användare får vår desktopapplikation Weblink Communicator som laddas ner och installeras på valfri dator. När du är inloggad på din Weblink Communicator kan du styra dina samtal och har full koll på din telefoni. Kostnad för hårdvara tillkommer.

 

 

 

Weblink Communicator – Styr samtal via datorn

Varje användare får vår desktopapplikation Weblink Communicator som laddas ner och installeras på valfri dator. Med Weblink Communicator styr du enkelt telefonin på dina fasta och bärbara telefoner samt mobiltelefoner* via datorn. Önskar du ringa med din dator uppgraderas din Weblink Communicator till en Softphone.

On Top-gränssnitt

Gränssnittet är ett så kallat On Top. Det innebär att vissa funktioner i applikationen bara blir synliga/tillgängliga när de behövs. Till exempel är Koppla-knappen endast synlig när man har ett aktivt samtal. De allra flesta funktionerna är så enkla och tydliga att instruktioner nästan blir onödiga.

Weblink Softphone

Väljer du att ha en enhet som Softphone uppgraderas din Weblink Communicator till full telefon vilket gör att du ringer direkt via din dator. Weblink Communicator fungerar på stationära och bärbara datorer (PC / Mac / Linux).

Weblink MEX – Koppla mobilen till företagsväxeln!

Du kan välja att koppla din mobiltelefon till vår molnväxel Weblink Unified 2.0. Din mobiltelefon blir då en sk. Weblink MEX. För att styra din telefoni direkt via mobiltelefonen laddar du ner Weblink Communicator som vår Weblink Mobile App.

Fastnätsnummer i mobilen

Med Weblink MEX kan du knyta befintliga direktvalsnummer i växeln till mobilen. Ni behöver bara hålla reda på ett telefonnummer – fastnätsnumret. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

Hantera samtal direkt i din mobil

Med Weblink Mobile App kan du koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Ni får ett komplett hänvisningsystem med bla: avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration m m som sköts direkt via app i din mobiltelefon.