ELJI Elektronik AB

data - tele - installation

DIN PARTNER I ALLA VÄDER

Mätinsamling - presentation av väderdata

En av Sveriges största leverantörer av
Davis väderstationer

››› Vädret på Tjörn

Om företaget

 

 

Lennart Jansson,vdVälkommen till ELJI Elektronik på Tjörn och på Internet!

Företaget grundades som konsultföretag 1980. I takt med att Internet blev vanligt startades www.elji.se 1995 och i oktober 1999 öppnades webbutiken. Den största delen av sortimenetet säljs under namnet datagubben.se med enbart Internetförsäljning. ELJI Elektronik AB har internetförsäljning av väderstationer och butiksdatasystem. Alla produkter levereras från svenska distributörer och med svensk garanti.

Vår verksamhet är uppdelad i sex olika verksamhetsområden:

1. Service och support av datorer. Hos oss kan du lämna in din dator om hårddisken inte fungerar, datorn är långsam eller om du t ex vill uppgradera datorn. Vi har också möjlighet att besöka dig hemma och i många fall går det att får RUT-avdrag för tjänsterna vi utför hemma hos dig.

2. I samband med att du får fiberanslutning hemma kan vi hjälpa dig att få igång skrivare, inställningar av alla läsplattor, TV, mail m.m. Även dessa tjänster går det ofta att få RUT-avdrag för.

3. Väderstationer med möjlighet till mätning av en mängd olika uppgifter t ex vindhastighet, vindriktning, temperatur, solstrålning och UV-strålning. Vill du inte själv investera i en utrustning kan du hyra den av oss. Vi har också en stor erfarenhet av mobila lösningar och presentation av väderinformation.

4. Digitala skyltar (digtal signage) med bildskärmar placerade på välbesökta platser på framför allt turistorter. Dessa skyltar visar lokal väderinformation blandad med information från lokala och regionala företag. Möjlighet finns att styra informationen beroende på nuvarande väder och väderprognos.

5. IP-telefoni för såväl små som medelstora företag. Tack vare denna teknologi kan alla företag få en proffesionell lösning på sin telefoni med såväl köhantering, IVR (kunden styr via knappval) samt sammankoppling av flera arbetsställen/kontor i en växel.

6. Molntjänster, t ex backuplösningar, virtuella servrar, Exchange mailserver m.m. som tjänster via internet allt utan egna dyra investeringar.

Våra öppettider är måndag till fredag 10.00 - 16.00. I butiken har vi de vanligaste bläckpatronerna till HP, Canon, Epson och Brother i lager till bra priser.

Är Du intresserad och vill ha mer information om oss och våra produkter, skicka ett mail till info@elji.se eller kontakta oss på telefon 0304 - 66 99 50.

 

 

ELJI Elektronik AB - Myggenäs gård - 471 60 MYGGENÄS
Telefon 0304 - 66 99 50
Bankgiro: 5522 - 0891
Organisationsnummer: 556581-1287