ELJI Elektronik AB

data - tele - installation

DIN PARTNER I ALLA VÄDER

Mätinsamling - presentation av väderdata

En av Sveriges största leverantörer av
Davis väderstationer

››› Vädret på Tjörn

Digital skyltning

Vill du synas på våra skärmar?

 

WeatherSign - visa företagsreklam tillsammans med väderinformation

Digital skyltning

Med WeatherSign informationsskyltar får du människor att stå och vänta på din reklam! Våra skärmar finns på välbesökta platser som butiker, banker, bensinstationer och turistbyråer. Där visas väderinformation t ex vattentemperatur och vindhastighet varvat med reklam från lokala företag. Skärmarna visar korta, snabba budskap vilket gör att tittaren gärna stannar kvar och tittar.

Alltid intressant

Då väder alltid intresserar såväl gammal som ung står många och väntar på väderuppgifterna. Under tiden visas ditt budskap upp på skärmen.

Här är det möjligt för företag och föreningar att bygga upp sina varumärken eller visa upp sina erbjudanden - till och med olika budskap beroende på vädret. Kontakta oss gärna för mer information om hur ni kan använda er av WeatherSign.

Lätt att komma igång

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och hjälper er att snabbt komma i gång med skyltning. Tack vare vårt digitala nät erbjuder vi stor flexibiltet där det finns möjlighet att välja fritt såvält regional som lokalt ända ner på enskild butiksnivå var du vill synas.

Prisvärt

De låga kostnaderna med WeatherSign gör att du har råd att synas varje dag även under längre tidsperiod. Kontakta oss för mer information.